Logotip de Adolescents.cat
Anonimaaa
Anonimaaa
Any: 2003
Comarca: Maresme
Data: 27/12/17 21:00
He intentat de tot pero no m'oblido d'ella...
Hola!primer dir que gracies per tot el que feu...
Comencem... a mi al maig d'aquest any s'em va morir un amic... i una noia em va obrir consolantme i em va dir que amb ella podiar confiar etc... desde aquell moment parlavem cada dia,fins que a les colones del institut,em vaig donar comte que m'agradava,(em vaig adonar de que era bi,per primera vegada) i el dia que vaig tornar ens ho vam confesar el que sentiem,i vam començar una relacio... fins aqui bé,llavors nosequi li va dir que estava embaraçada i jo li vaig dir que si(pero la veritat era que no,per no savia com dir-li)un dia avans de fer un mes va tallar amb mi, i el dia segÜent la tenía que veure ja que amb la meva familia anem a les activitats que fan al poble(i ella sorita)
He intentat oblidar-la pero no hi ha manera,la tinc bloquejada al insta i el whatssap, tinc records amb ella per tot el poble i cada cop que hi passo ploro... te amigues que van a la meva clase, parlen d'ella i jo no puc evitar recordar-la...
El tema es que jo vull anar per el poble sense que m'afecti tant els recods amb ella i oblidar-la,ja que porto mig any i crec que ja és hora.

Merci per llegirla.
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 07/01/2018 18:31

Hola!


I per què no proves de parlar amb ella i explicar-li tot aquest embolic?

Tinc la sensació que la vostra relació es mereix un final més bonic i més respectuós l'una amb l'altra. Sigues valenta i intenta parlar amb ella per explicar-li com et sents i què sents per ella. 

Si després de parlar amb ella decidiu que la vostra relació no té continuïtat, hauràs de començar a posar distància i acomiadar-te d'ella. Deixar que els records vagin fluint i no aferrar-te a ells, d'acord?


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: