Logotip de Adolescents.cat
anneta
anneta
Any: 1999
Comarca: Maresme
Data: 27/12/17 15:51
li dic o no?
Hola, tinc un problema.
Fa una setmana em vaig liar amb el exnovio d'una amiga meva. Era de festa i en aquell moment no pensava en el que estava fent. El meu dilema és si li dic o no. Se que el correcte seria dir-li ja que si s'assebenta per algú altre s'enfadarà encara més però no se si és necessari dir-li i fer-li mal, potser no se n'assebenta mai.
A més a més juguem juntes al mateix equip per tant, no només seria posar en perill la nostra amistat (que ja la dono per perduda) sinó també l'ambient de l'equip.

Ajudeu-me.
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 07/01/2018 18:27

Hola Anneta, 


Potser abans de prendre aquesta decisió podries intentar saber què voldria ella. Pots demanar-li què sent cap al seu ex i així veure si l'ha oblidat o no, i decidir si li expliques el que va passar o no . 

De totes maneres, si cap dels dos teníeu parella o compromís amb alguna persona, no heu fet res dolent! Simplement heu sentit atracció l'un per l'altra. 


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: