Logotip de Adolescents.cat
carmoota
carmoota
Any: 2000
Comarca: Garrotxa
Data: 26/12/17 23:52
Ajuda Urgentttttttt
Fa uns mesos, durant una festa d'aqui on soc, vaig conèixer a l'ex de una de les meves millors amigues. La qüestió és de que jo no m'enrecordava de que ells havien estat junts (ja que van durar molt poc) i per coses de la vida li vaig demanar el numero i vam començar a xarrar. La meva amiga sap que parlem (i no li va sentar gaire bé quan s'en va enterar) però el que no sap és que ens agradem mutuament, ens em liat 2 o 3 vegades i que segurament ell vol alguna cosa més seria... Nse com dirli a la meva amiga, ja que també fa unes semanes ella em va demanar si encare parlava amb ell i li vaig dir que no. Em sento molt malament perqe li he ocultat des de fa temps i no vull perdre la seva amistat. El pitjor d'aquesta historia es que jo actualment estic amb un altre noi des de ja fa casi un any.
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 04/01/2018 16:48

Hola!


Ostres quin embolic s'ha creat!

Crec que has d'anar pas a pas: 

  • Decidir si vols continuar la relació amb el noi amb qui surts des de fa un any
  • Parlar amb la teva amiga per explicar-li la situació. Explica-ho tal qual ha passat, diga-li que tenies por de la seva reacció i que no t'agradaria que això canviés la vostra amistat. No t'asseguro que s'ho prengui bé, però tu et sentiràs millor pel fet de ser honesta. 
  • Veure com evoluciona la relació amb aquest noi nou.... ;)


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25


Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: