Logotip de Adolescents.cat
marquituus
marquituus
Any: 2002
Comarca: Baix Llobregat
Data: 24/12/17 17:02
Li hauria de dir
Hola!

Tinc 15 anys, i m'agrada una noia des de fa bastant de temps. Sempre hi ha molt bon rotllo entre nosaltres, i m'ho passo molt bé quan estic amb ella.

Cap dels dos em tingut mai una relació amb ningú, i ho he consultat amb un amic que m'ha dit que creu que ella no està interesada en res d'això. El cas és que no se la seva vertadera opinió sobre aixó, ni si jo li pogués arribar a agradar.

Penso que m'agradaria dir-li el que sento, però jo mai he fet res així i només de pensar-ho ja hem poso nerviós. Em preocupa molt la seva resposta... Que hauria de fer?
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 04/01/2018 16:24

Hola!


Primer de tot et diré que aquest és el risc d'enamorar-te! No podem endevinar la reacció de l'altra persona!

Si tu tens ganes de declarar-te i saber la seva opinió sobre el tema... l'hi hauràs de preguntar! Pots fer-ho a través d'indirectes o bé més clarament. L'important és que tinguis una resposta per poder decidir què fer despres: tirar endavant la relació o bé posar una mica de distància per no fer-te mal. 


Ànims!!

Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: