Logotip de Adolescents.cat
Amoreeee
Amoreeee
Any: 2001
Comarca: Vallès Occidental
Data: 24/12/17 01:00
Mhe de decidir
Tinc un problema. Estic amb un noi de 18 pero ahir vaig sortir de festa i casi emlio amb unnoi que ja em vaig liar al estiu que em torna boja. Havia aconseguit oblidar-me d’ell pero ahir em va venir i em va agafar de la ma i se’m va emportar. No se com no ens vem acabar liant pero la cosa es que ell es un cabron i no sap tenir relacions series tot són rollos d’una nit.
I el de 18 em cuida molt i em respecta
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 04/01/2018 14:53

Hola!


Doncs tinc la sensació que ja ho has decidit, no?

No podem triar per qui sentim atracció, però sí de qui ens enamorem!

Sembla que aquest noi et provoca molta atracció, però tu mateixa dius que no hi pots confiar... per tant, ja et dóna unes pistes sobre els seus valors i la seva manera de veure la vida que no lliga amb els teus. 

Sigues protectora amb tu mateixa i decideix allò que et farà estar millor ;)


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: