Logotip de Adolescents.cat
_xdamx_12
_xdamx_12
Any: 2004
Comarca: Barcelonès
Data: 22/12/17 16:17
Amor
Bona Tarda!
Mira m'agradaria que m'ajudes i que em sigues molt sincera.
Hi ha un nen que m'agrada moltiisiim i m'agradaria que sortisim pero hi ha moments que m'ho demostra hi han d'altres que no , avui que ha sigut el últim dia de trimestre he vegut un suc i li he donat i ell ma preguntat si le vegut i li he dit que si i ma dit que li ha agradat cada dia em demostre moltes coses i ha momento que no magraddaarriiaaa sortir am ell tu creus que poguem tindre alguna cosa? esque em trobo massa fea a mes soc negra ns.......
AJUDA SIUSSPPLLAAU!!!
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 29/12/2017 19:03

Hola!


Si us agradeu mútuament i tots dos en teniu ganes.... endavant!!! No deixis que els teus complexes prenguin decisions per tu ;)

No hi donis més voltes, tira endavant i després (si no funciona) ja analitzaràs què ha passat!


PD: Tingues en compte una cosa: si sents que no t'agrada la seva manera "d'estimar", no tens cap obligació a seguir amb la relació, d'acord? Tens tot el dret a tenir una parella que t'estimi com a tu t'agrada i tu l'estimis com a ell li agrada. Val?


Una abraçada i molt bona entrada d'any bonica!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: