Logotip de Adolescents.cat
Srta. Lu
Srta. Lu
Any: 2002
Comarca: Baix Empordà
Data: 22/12/17 10:15
Estic confosa
El meu problema és que no sé si m'agrada o no un amic meu, perquè tenim una bona relació i tal, i ja m'agrada així.
Però hi ha dies que tinc unes ganes horribles de donar-li un petó i abraçar-lo.
A més, fa poc em va fer un regal sorpresa comprant el meu llibre preferit i una caixa de bombons, i no sé si es que jo li agrado o que em veu com a una bona amiga. Algún consell per poder aclarir-me?
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 29/12/2017 18:55

Hola!


Potser tots dos esteu una mica confosos amb els vostres sentiments... Aprofita aquests dies de vacances per posar una mica de distància i així aclarir-te millor. Observa si el trobes a faltar, si tens ganes d'explicar-li què t'ha passat durant aquests dies i si continues tenint ganes de fer-li un petó. 

A vegades la línia que separa l'amor i l'amistat és molt fina i ens pot confondre. Si no ho tens clar... espera unes setmanes per veure-ho millor ;)


Una abraçada i molt bona entrada d'any!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: