Logotip de Adolescents.cat
Andreu
Andreu
Any: 2003
Comarca: Barcelonès
Data: 21/12/17 15:14
Necesito consell si us plau
M’agradaria molt que m’ajudessiu, al final vosaltres sou els experts.
Tinc 15 anys. M’agrada molt la meva millor amiga des del final del curs passat cuan parlant per el whatsapp un diai li vaig dir que m’agradava. Ella va dir que jo li agradava, no podia dir-li per sortir perquè no ens veuríem en 3 mesos ja que era la ultima setmana del curs i no ens veiem fora el insti . Al acabar el curs va anar de colònies i va tornar amb nòvio.
Fa cosa de dos mesos vam tornar a parlar per whatsapp i em va dir si encara li agradava i li vaig dir que si i ella em va dir que a ella encara li agradava, la qüestió es que al dia següent no vam fer res diferent al normal i ja no vam parlar més del tema. No se si encara li agrado o si ja no, han passat ja dos mesos i no ho se, som molt bons amics i no vull perdre la seva amistat. Com puc saver si encara li agrado?
Gràcies!

Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 22/12/2017 12:53

Hola Andreu, 


Crec que tots dos esteu en la mateixa situació: us agradeu i no sabeu com avançar. Continua parlant amb ella i busqueu algun dia per quedar tots dos sols... és important que aneu trobant estones d'intimitat per sentir-vos una mica més còmodes tots dos i deixar-vos anar. 

Sigues pacient i manteniu la relació ;)


Una abraçada i bones festes!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: