Logotip de Adolescents.cat
Anònimaaa❤
Anònimaaa❤
Any: 2002
Comarca: Gironès
Data: 20/12/17 21:44
Confusió adolescent, va per tu...
Holaa tinc un problema, crec que li agrado a un noi perquè vam estar parlant fa molt poquet i em va deixar anar la frase típica de:
Et deixo amb l'intriga de saber si m'agrades o no...
A mi em va deixar amb l'intriga i doncs al insti no parlem gaire però ve amb mi i amb les meves amigues, em fa petons al front, es carinyos, fa les típiques coses per rallarme però que en el fons a mi m'agraden a vegades i no ho tinc gens clar perquè també és carinyós amb les meves amigues però tampoc arriba a tant... L'altre cosa es que quan parlem pel whats es conecta i suda de mi a les converses no contesta fins tard i nose... Creieu que li molo? O són imaginacions meves?
Creieu que m'agrada per la manera en com parlo d'ell? Estic molt confusa sisplau algun consell, mercii adolescents😘
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 22/12/2017 12:30

Hola!


Tinc la sensació que tots dos esteu començant a jugar l'un amb l'altre... el tonteig és una part molt divertida de les relacions humanes. Disfruta-la! i a mesura que el vagis coneixent, ja aniràs veient què sents tu, com et sents quan estàs amb ell i, sobretot, si et continua agradant... ;)


Una abraçada i bones festes!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: