Logotip de Adolescents.cat
Usuari
Usuari
Any: 2001
Comarca: Costera
Data: 19/12/17 03:17
No se ni que títol posar
Parle, bueno parlava amb un xic del meu poble, en el que vaig quedar pero per a tornar a veure'ns passava molt de temps i jo no sabia com dirli que volia vore'ls mes a menut, aixi que una nit quan estava de festa hem vaig possar a parlar-li, li vaig enviar molts mensatges en els que deia aixo que pasava molt de temps i no ens veiem, a part d'aixo li vaig enviar molts mensatges i bueno desde ahi ja no hem parlat mes i hem fa cosa parlarli ja que eren molts mensatges a altes hores de la nit i no se el que fer, ara sempre que quede per anar a pegar una volta amb amigues intente evitar anar per on va ell, necesites solucions.
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 22/12/2017 11:49

Hola!


A vegades quan estem de festa pot aparèixer aquest "descontrol" i dir tot el que pensem a una persona sense valorar la manera en què ho fem ni l'hora que és. Si han passat uns dies, pots intentar tornar a parlar amb ell per explicar-li el que et va passar. Si et contesta et podràs expressar i demanar disculper per les hores en què ho vas enviar (no t'has de disculpar perl que vas dir!). I si no et contesta... potser ja tens la resposta que volies (encara que no t'agradi). 


Una abraçada i bones festes!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: