Logotip de Adolescents.cat
Hola bon diaa
Hola bon diaa
Any: 2002
Comarca: Alt Urgell
Data: 17/12/17 17:33
Discoteekes
Hola!
L'altre dia em vaig liar a una disco. Al día seguent, tot hi que ho vaig pasar de puta mare, em vaig sentir bruta, con si jo fos una mena d'objecte sexual. No vull tornar a tenir aquesta sensació. El problema es que les meves amigues volen tornar la setmana que ve i paso de ser "la aguantavelas" o la sosa de torn. Es normal tenir aquesta sensacio? Com actuarieu vosaltres?
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 21/12/2017 21:19

Hola!


Doncs si tu no vols fer el mateix, no ho facis! No tens cap obligació a liar-te amb ningú ni a fer res que no et vingui de gust!

Pots sortir a la discoteca, ballar, estar amb les teves amigues i conèixer i parlar amb altra gent! Fes allò que sentis en cada moment... i si arriba un punt que et canses, pots marxar!! 


Una abraçada i bones festes!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: