Logotip de Adolescents.cat
-J
-J
Any: 2003
Comarca: Selva
Data: 16/12/17 19:35
Sòc bipolar en l'amor?
Primer de tot us vull donar les gràcies x tot elq feu x nosaltres, ens ajudeu moltíssim!

El tema esq ns si sen pot dir bipolar però esq em canso molt ràpid dels tius, sempre els hi acabo fent mal i no esq no estiguin bons ni re, sinò que un dia m'agrada, l'altre no, després si, i quan estan pillats de mi els hi agafo asco, i no se pq, no vull q em passi això, em sentu q no se estimar, no u control-ho...

He decidit q em donare un temps per madurar o a veure si canvio... no se si m'està canviant l'orientació sexual, però ami m'agraden molt els tius...pfff estic feta un lio, pq tmb em sentu atreta x una tia ( mai m'havia passat).

Algun consell?
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 21/12/2017 18:05

Hola!


Crec que estàs confonent l'atracció sexual amb l'amor. Segurament aquests nois t'han atret sexualment (t'han excitat), però cap d'ells t'ha resultat prou interessant per mantenir-hi una relació més íntima (de parella). Per tant, no estàs fent res dolent!! Simplement escoltes el teu cos i fas allò que et ve de gust sense enganyar a ningú. 


Pel que fa a la teva orientació sexual... dóna't uns dies, setmanes o mesos per continuar observant-te... A vegades necessitem un temps per veure com es van aclarint els nostres sentiments. 


Una abraçada i bones festes!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: