Logotip de Adolescents.cat
alicia98
alicia98
Any: 1998
Comarca: Barcelonès
Data: 16/12/17 18:19
Perduda :(
Des de fa una setmana que estic de lio amb un noi.
Ens vam conèixer a cocoa, i hem quedat només dues vegades ja que ell es d'un poble, i té la meteixa edat que jo. Però mai ha tingut novia.
Ell diu que de moment no vol estar lligat a ningú, peró ara es quan ve el meu dubte;
quan quedem estem bé, peró quan no quedem no nostra cap interés per mi. Llavors no se si haig de continuar quedant amb ell o no?

Salutacions i gràcies
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 21/12/2017 17:59

Hola Alícia, 


Tinc la sensació que ell és molt sincer amb tu: no vol lligar-se a cap persona. Per tant, disfruta de la teva companyia quan quedeu, però no mostra interès més enllà...


Per tant, has de decidir si tu acceptes aquest tipus de relació: quedem quan tots dos en tenim ganes; o bé tens ganes de tenir una relació més recíproca de cura, d'interès i d'atenció de l'un cap a l'altra. 

Sé que és difícil acceptar-ho, però ell no canviarà. Aquesta és la seva manera de relacionar-se amb tu, així que valora si és el que vols ;)


Una abraçada i bones festes!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: