Logotip de Adolescents.cat
vmkhm
vmkhm
Any: 2002
Comarca: Pla de Mallorca
Data: 16/12/17 14:18
No ho entenc...
Hola, mirau, hi ha un nin que m'agrada i ell ho sap perquè li vaig dir i bé, tot anava super be, fins que un dia jo li vaig demanar si ell realment volia algo amb jo o no perque m'hos hem liat i pareixia com si sortiguessim de vegades però, desde aquell dia ses coses varen anar a pitjor i no entenc perquè. Uns dies després ell i jo m'hos varem començar a berellar per una toneria, i tots dos ens varem encalentir molt (en plan enfadar) i jo li vaig mollar, ten pots anar a la merda, jo no tornare a tu... bé jo com una beneita enamorada li vaig demanar perdó més tard. Desde que li vaig dir veten a la merda, ell m'ha agafat rabi, i li va dir que li va sebre greu lo que li vaig dir a una amiga meva, però a la vegada me va posar a parir. Bé lo que no entenc es que si no vol res amb jo perquè apics demostra que si, li saben greu ses coses, i en canvi un altre dia me posa a parir, me confón, i me fa mal això... i jo crec que només m'utilitza a estones i jasta, però nose...
Me podrieu aclarir aquest dubte?
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 21/12/2017 17:57

Hola!


Jo no puc saber exactament què està pensant aquest noi... però sembla que et té una mica embolicada. 

Només et diré una cosa: l'amor és molt més senzill! L'amor no fa patir, l'amor no intenta manipular l'altra persona ni la fereix. 

Crec que està adoptant una actitud molt agressiva cap a tu (et confon, t'insulta, et demana perdó, s'enfada...) que no és gens sana per tu. Sé que fa mal, però potser hauràs de començar a passar pàgina i oblidar-te d'aquesta persona. O realment vols estar amb algú que et fa sentir així?


Una abraçada i bones festes!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: