Logotip de Adolescents.cat
Urgent ginecologia
Urgent ginecologia
Any: 1998
Comarca: Barcelonès
Data: 15/12/17 21:39
Dubte amoros
Hola
Fa uns dies vaig quedar amb un amic d'una amiga.meva jo no el coneixia de res passa que vam connecta molt be i ens vam acabar liar-nos. Ara ell vol continuar mes que un lio ja m'ha dit que el sexe sera el últim ja que jo li vaig dir que volia anar a poc a poc. Passa que el meu dubte es que a mi físicament no m'agrada però es que el seu caràcter es un 10 ja que es carinyos, romantic, simpatic. Es a dir nose si dir-li si o no continuar amb ell per el seu caràcter encara que no m'agrada físicament o espera si conec un noi que m'agradi físicament.i el seu caràcter.

Siuspau ajudeume
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 21/12/2017 17:50

Hola!


Has de valorar bé si sents atracció física cap a ell. A vegades és més important aquesta connexió física que no pas la valoració objectiva de la seva bellesa. Si tu sents que no hi ha prou atracció... crec que el teu cos ja t'està responent, no creus?

Si és un tema de prejudicis sobre el què diran... també tens la resposta ;)


Una abraçada i bones festes!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: