Logotip de Adolescents.cat
mariacgg
mariacgg
Any: 1999
Comarca: Barcelonès
Data: 15/12/17 12:38
enamorada?
Hola Adolescent.cat!

Us volia preguntar una cosa. Porto casi un any amb el meu novio, jo me l'estimo molt però de vegades tinc dubtes. De vegades penso si estic fent bé o no estant amb ell. M'ho vaig plantejar quan ell va anar a una festa, es va enborratxar i ell em va dir que no va pasar res, tot i que hi ha alguna persona que em va dir que casi pasa algo amb una noia. Jo confio amb ell però em queda dins meu aquest sentiment.A partir d'aquell moment em preocupa que vagi de festa, o que ell quedi amb alguna amiga.

És normal? Que m'aconselleu que fagi?

Gracies de tot cor Adolescents

pd: m'encanteu molt, sóc una fan number 1 de vosaltres <3
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 21/12/2017 17:45

Hola Maria, 


És natural que tinguis aquest punt de desconfiança: has rebut dues informacions contradictòries. 

Ara has de decidir què fas amb aquesta sensació, ja que sol ser molt desagradable. Està a les teves mans si vols donar un vot de confiança a la teva parella. 

Crec que és important que et sentis bé amb tu mateixa, per tant, has de decidir si creus que estaràs bé tornant a confiar en ell o si la desconfiança et farà patir... En aquest últim cas, potser hauràs de prendre una decisió més dràstica. 


Una abraçada i bones festes!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: