Logotip de Adolescents.cat
staystrong
staystrong
Any: 1999
Comarca: Segrià
Data: 14/12/17 00:30
M'arriesgo o me'n oblido?
Bones! Fa dies que estic pensant en escriure a un ex amic i no m'atreveixo a donar el pas per por a la seva reacció. Però la veritat es que el trobo a faltar... Vam deixar de parlar fara ja bastant temps i no vam acabar massa bé. La meva parella en aquell moment, ara ex parella, em va demanar que deixes de tenir contacte amb ell i va ficar "merda" entre el meu amic i jo. Se que es culpa meva per consentir-ho i m'agradaria arreglar-ho, però com ja he dit tinc por a la seva reacció. M'arriesgo o me'n oblido?
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 14/12/2017 20:48

Hola!


Sincerament crec que si ereu amics i va passar tot això, ell agraïrà que tu t'hi acostis i reconeguis la teva part de responsabilitat. 

Sé que demanar perdó pot arribar a fer molta por (com reaccionarà l'altre? M'escoltarà? M'enviarà a la merda?), però si tens ganes de recuperar l'amistat que teníeu, has de fer alguna cosa per curar el mal que li vas fer, no creus?

Sigues valenta i parla amb ell! No podem controlar la seva reacció, però tu ja hauràs fet el primer pas ;)


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: