Logotip de Adolescents.cat

Any: 1996
Comarca: Bages
Data: 13/12/17 18:23
confusa
hola, primer de tot m'encanta tot el que feu però.... vull anar a estudiar a irlanda 4 eso i vaig a 3r eso i doncs crec que no tindre el nivell i tot aixo es com el meu somi i doncs m'estic esforçant molt però no arribo a més, pero per ara el nivell no es un problema, el problema es que trec molt males notes i tinc que tenir ho tot aprobat, vaig a una classe de repas on , m'ajuda molt pero tot i aixi no avanço. que puc fer per aproar ho tot ? i per poder tenir nivell d'angles?
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 14/12/2017 20:42

Hola!


És fantàstic que tinguis tan clar aquest projecte i que t'esforcis per aconseguir-lo!

Què pots fer per millorar les notes? Crec que ho hauries de parlar amb els professors/es corresponents, ja que ells et podran indicar en quins aspectes hauries de treballar més. 

Igualment en el cas del nivell d'anglès: demana ajuda al professor/a d'anglès per tal que et doni algunes orientacions (mirar sèries, llegir llibres...)


Per altra banda, recorda que fer 4rt d'ESO a Irlanda és una possibilitat, però si (per alguna situació) no ho aconsegueixes, hi haurà altres opcions d'anar a Irlanda a estudiar, no et desanimis!!!


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: