Logotip de Adolescents.cat
Incognit
Incognit
Any: 2003
Comarca: Barcelonès
Data: 13/12/17 16:27
Mig bulling
Resulta que crec que li faig "bulling" a un noi de la meva edat, li dic coses com:

Em caus malament, No ets el meu amic, cara-cavall...
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 14/12/2017 20:38

Hola!


Crec que ets una persona molt valenta per assumir aquests actes i explicar-nos-ho. Ara el més important és que hi posis fre. No tens cap obligació de tenir una amistat amb algú amb qui no et ve de gust, però això no justifica que el facis sentir malament. Tenint en compte que esteu vivint un moment semblant, hauries d'arribar a mantenir-hi una cordialitat o una relació de companys. 

Per tant, assumeix el teu error i comença des d'avui mateix a canviar aquesta conducta. Encara que ara no ho sembli, mantenir aquesta actitud no t'ajudarà en un futur. 


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: