Logotip de Adolescents.cat
anonim
anonim
Any: 2003
Comarca: Barcelonès
Data: 21/11/17 17:17
com guanyar pes saludablement?
Hola,

Fa temps que provo de guanyar una mica de pes però m'és impossible. A hores d'ara medeixo 1,64 i peso 49,2 kg. El meu objectiu és poder arribar als 49,9-50kg d'una manera saludable. La meva activitat física és 0 excepte anar a caminar algun dia i fer una mica de zumba. Estic preocupada perquè m'he aprimat una mica i m'agradaria tornar al meu pes d'abans (49,6) i superar-lo una mica. Sempre he estat de constitució prima i m'ha preocupat aprimar-me.
Faig 5 àpats al dia, però tampoc m'hi vull obsessionar. Nomès busco la manera de guanyar pes i mentenir-lo de la manera menys complicada i sana possible.
Alba Garcia
Alba Garcia
Data: 29/11/2017 23:14

Hola guapa! 

Veig que t'estàs fixant en unes variacions de pes molt petites! Aquestes variacions són normals en un mateix dia. 

Pensa que com dius, cadascú té la seva constitució i l'hem d'acceptar. Si et preocupa la teva salut, pots anar al metge i ell valorarà tenint en compte altres aspectes com el teu desenvolupament, el pes, la talla, i altres coses. 

Si segueixes una vida saludable: alimentació saludable (menjant aliments de tot els grups alimentaris de manera equilibrada), esport i autoestima, no hauries de preocupar-te. 

Espero haver-te ajudat! 

Un petonet ;) 


Alba Garcia 

Psicòloga 

http://www.acab.org


">www.acab.org 

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.