Logotip de Adolescents.cat
Ppls
Ppls
Any: 2004
Comarca: Barcelonès
Data: 10/11/17 08:14
S'envaa per culpa mevaa!!
Hola,
Tinc un problema molt gros! A mi em mola el meu millor amic però sento k el meu millor amic se m'està anant de les mans i com si jo no ho pogués evitar.... en fin, l'altre dia li vaig dir k em molava un xic però la realitat és k em mola molt i doncs em va dir k jo a ell tmb li molava un xic i em va demanar sortir amb indirectes i jo vaig ser tan burra k li vaig dir k no pk tenia por.... doncs ahir li vaig dir la veritat sobre el k sentia per ell i es va quedar en shock i doncs li vaig preguntar si encara li molava un xic i encara no m ha contestat i estic patint molt..
QUE FAIGG! Ns si sortir amb ell o No!! I no se tampoc com fer pk tornem a estar com abans... ajuda pliss
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 28/11/2017 19:10

Hola!


Tinc la sensació que tots dos esteu passant pel mateix: per la por. Pot ser?

Sembla que hi ha connexió entre vosaltres però cap dels dos s'atreveix a fer el pas! Dona-li uns dies (tu també vas necessitar uns dies per dir-li els teus sentiments de veritat, oi?) i espera a veure com reacciona....

Potser haureu d'anar una mica més lents i anar veient com aquesta amistat es va transformant.... 


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: