Logotip de Adolescents.cat
somiadora❤
somiadora❤
Any: 2005
Comarca: Ripollès
Data: 08/11/17 09:38
Li he de dir alguna cosa??
Aquest any he començat a un nou insti i m'agrada un nen de la meva classe, a mi em dona la sencació qu jo també li agrado però no se que fer els hi he dit a les meves amigues i diuen que si que m'estima, però jo no es que m'ho cregui. Em parlat moltes vegades i sempre em diu coses ho fa coses perquè m'enfadi: em tenca la taquilla ho quan fem algun treball sempre bé a la meva taula per qualsevol cosa. Això significa alguna cosa? Li hauria de dir el que sento?
Gràcies
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 26/11/2017 23:33

Hola somiadora, 


Jo no sé què sent ell per tu, això només ho sap ell. 

Per què no proves d'apropar-te i parlar amb ell? Així veuràs si ell et segueix el joc, si s'interessa per tu i si et fa preguntes sobre el teu dia a dia o sobre les teves preocupacions. 

Observa com es comporta, si t'agrada que et tracti així i si tu et sents bé. És important que tu valoris si t'agrada o no...


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: