Logotip de Adolescents.cat
Ortiz
Ortiz
Any: 1997
Comarca: Baix Ebre
Data: 06/11/17 01:20
Necessito comunicar-me amb els meus pares
Hola soc una noia ke viu amb els pares. Ke estudia el grau superior de esport i per les tardes fa pràctiques després entrenes de futbol i Pos arribo a casa tardissim i quant arribo tot dormen. El problema ke tinc es ke necessito dirlosu una problema de salud ke me donat conte ke masta surtint un bulto al pit i no se com disli almenys a la meva mare una amiga ma dit que escrigué una carta , però es massa fort Dir-losu en una carta i no se ni com treure el tema ni res tampoc els vull preocupar
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 26/11/2017 22:21

Hola!


Doncs seria interessant que no deixessis passar gaire temps per parlar amb ells i començar a demanar hora al metge. És important que quan detectem alguna cosa extranya, anem al metge per tal que ho valori. 

Si la teva mare dorm quan arribes a casa, envia-li un whatsapp dient que avui has de parlar amb ella sobre un tema important que et preocupa. Veuràs com t'esperarà desperta per poder-te escoltar.


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: