Logotip de Adolescents.cat
Aainhoa425
Aainhoa425
Any: 2005
Comarca: Barcelonès
Data: 05/11/17 23:37
Que puc fer??😢
Hola! Fa unes setmanes que m'he enfadat amb el meu millor amic he intentat parlar amb ell de totes les maneres posibles pero no m'ha contestat. Ell es va enfadar amb mi per que deia que estava molt borde pero estava aixi perque he tingut problemes amb la meva millor amiga i per que no estic passant per un bon moment familiar. Tinc por de perdre'l per sempre per que jo el considero mes que un millor amic i se que ell tambe em considera mes que una millor amiga pero mai hem parlat sobre tenir alguna cosa seria. Desde que estem aixi enfadats ja no puc desfogarme com hem desfogava amb ell i quan podia parlar amb ell sobre les coses que hem passaven m'ajuda a solucionarho.
Ja no se que fer per solucionarho. Si em pots ajudar em faries un gran favor❤
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 26/11/2017 22:13

Hola Ainhoa, 


Si ja has parlat amb ell i t'has disculpat pel que t'havies de disculpar... No pots fer res més. Assumir la nostra part de responsabilitat en una baralla és molt honest, però l'altra persona també cal que assumeixi el seu error. Així que potser pots donar-li un marge de temps per poder rectificar i escoltar-te. I si ell no torna... t'hauràs de plantejar com reconstrueixes aquesta relació d'amistat. 


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: