Logotip de Adolescents.cat
Carliitaaa10
Carliitaaa10
Any: 2004
Comarca: Barcelonès
Data: 05/11/17 18:24
Areglar les coses amb el noi al que estimo

No se si encara m'agrada un noi,aquest noi me les ha fet passar putes, ha jugat amb mi i ens vam liar quan ell tenia novia fa una setmana.Després em va amenaçar i em deia que no volia que fós amiga de la seva novia ni de la seva millor amiga,li vaig explicar a la seva novia tot,i ella el va deixar.El noi em va dir de tot per missatges...jo no li vaig seguir el rotllo....però jo tinc un "defecte".No puc estar malament amb ningú,no m'agraden els mal rotllos i més amb ell...vull areglar-ho amb ell.No dic que siguem amics,sinó que no hi hagi mal rotllos.Me'l estimo molt igualment que me les hagi fet passar putes
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 26/11/2017 21:31

Hola Carlita, 


De veritat que després de tota aquesta història encara tens ganes de tenir-hi una relació cordial?

De veritat creus que es mereix que tu et preocupis tant?

De veritat vols tenir contacte amb algú que tracta així la seva parella?

De veritat vols parlar amb una persona que t'ha amenaçat i prohibit relacionar-te amb certes persones?


Crec, sincerament, que has de passar pàgina amb aquesta persona. Comença a tolerar que no sempre estaràs bé amb tothom i a acceptar que en aquest cas ets tu qui no hi vol tenir una relació ;)


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: