Logotip de Adolescents.cat
Darkqueen
Darkqueen
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 29/10/17 19:09
No se que fer
Tinc una psicòloga, i una psiquiatra. A vegades escolto veus, dins i fora el meu cap, no acaba així, les veus es callen al conseguir el que volen; que em fagi mal.
A mes d’això, tinc problemes amb la meva imatge corporal, estic evitant menjar, i menjar el mínim, a mes a mes faig 7 hores intenses de esport a la setmana.
M’he lesionat, i m’he intentat matar, la meva psicòloga i la de l’escola, no saben que fer del tot, i jo tampoc.
Alguna idea?
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 26/11/2017 20:39

Hola bonica!

El més important és que confiis en la teva psicològa i la teva psiquiatra. Sé que és un procés lent però mica en mica veuràs que seràs capaç de detectar aquestes veus i decidir no fer-los cas. A vegades costa ignorar les veus, per això és important que en parlis amb la teva família i la teva psicòloga. 

Pel que fa a l'alimentació... podria ser que aquesta restricció d'aliment no t'ajudés a tenir un cervell sa? Podria ser que aquesta falta de nutrients afecti al teu benestar emocional i psicològic? Pensa-hi!


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: