Logotip de Adolescents.cat

Any: 1998
Comarca: Baix Camp
Data: 29/10/17 13:59
no sé com actuar....
Hola! Us escric perquè no sé què fer amb un noi. Resumint, van ser molts mesos parlant i quedant. Erem com amics però ens agradavem. No era res serio, ell em va dir que no ho volia perquè ho havia passat malament i jo no volia passar-ho. Fins que un dia em va dir que estava coneixent a una altra noia, estava en tot el seu dret, no erem res i la nostra relació no arribava a cap punt.A partir d'allò, vam deixar de parlar. Amb els mesos ens hem vist per casualitats, al principi molt estrany, però després bé. Encara el trobo a faltar, entenia que no parléssim però després d'uns mesos em molesta que no mostri interès per mi. A vegades penso que així veig que jo no li vaig importar tant o bé que al jo passar d'ell (mai més el vaig obrir ni vaig intentar posar-me en contacte) pensa que ja no vull saber res d'ell. M'agradaria parlar-li i veure què passa, però em fa por el rebuig, penso que tal i com van anar les coses hauria de ser ell qui fes el pas, o potser ho hauria de deixar correr. Consell, siusplau?

Gràcies!!
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 26/11/2017 19:18

Hola!


A vegades una relació no acaba de funcionar i no sabem exactament què ha passat. Sembla que vosaltres dos teníeu estones de converses interessants i sinceres... però potser no era el moment per iniciar una relació. 

Si ell ha decidit estar amb una altra persona, ho hauràs de respectar i deixar-lo estar. Comença a passar pàgina d'aquesta història, no intentis buscar explicacions del què va passar, centra't en com és avui la vostra relació i actua en funció d'això....


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: