Logotip de Adolescents.cat
Anonima
Anonima
Any: 2002
Comarca: Alt Urgell
Data: 22/10/17 13:14
No puc oblidar-l’ho i nose que fer
Hola,

Primer de tot gràcies per dedicar el vostre temps en respondre totes les preguntes que us enviem!
Bueno crec que començaré desde el principi. Vaig estar de lio amb un noi aproximadament 3 mesos. Quedavem i no només ens liavem, sino que també parlavem de les nostres coses. Tot anava molt bé peró a a principis de setembre ho vam deixar. Desde aquell moment no vam parlar més, jo no el vaig obrir més i l’hi vaig dir que mera igual deixar de parlar amb ell ( estava molt enfadada ). Van passar les setmanes i ja portavem més d’1mes sense parlar ni tenir contacte i de repent em va contestar una història de instagram ( la historia deia que m’obrissin i els hi deia la millor foto del seu insta ). Jo el vaig respondre correctament, i em va preguntar que com estava i tal. La conversa va quedar allà i jo no el vaig obrir més ni ell a mi. 2 dies després que em contestés la história de instagram el vaig trobar pel carrer ( no l’havia vist més desde la ultima vegada que ens vam liar, a finals d’agost ). Em vaig quedar en shock perqué no sabia com reaccionar al veurel un altre cop i ell em va semblar que no sabia que fer. Finalment ell em va saludar amb la mà i jo el vaig respondre de la mateixa manera. No vam parlar ni res perqué ell anava amb un amic i jo anava amb els auriculars.
Desde que l’he tornat a veure es com si m’hagués tornat a enrecordar d’ell. Havia aconseguit superar-l’ho i no pensava tant en ell peró ara ho torno a fer. Vull obrir-l’ho perqué l’hi tinc molt de carinyo peró nose si ell tmb voldria parlar amb mi un altre cop i tampoc ser si está parlant amb una altre noia i ja no voldria parlar amb mi. Aconselleume que fer o que faríeu siusplau!
Grácies adolescents!
( no penjeu la consulta a la app siusplau! )
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 30/10/2017 10:39

Hola anònima!


No em dius què va passar perquè decidissiu tallar la relació, de totes maneres, sembla que tots dos teniu ganes de recuperar el contacte. Et dono una pista: si ell no volgués saber res de tu, no t'hauria obert a l'insta ;)

Així que, si et ve gust, obre'l tu i comenceu una conversa! Llavors ja veuràs com evoluciona la conversa...


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: