Logotip de Adolescents.cat
Catala02
Catala02
Any: 2002
Comarca: Alt Penedès
Data: 21/10/17 01:42
Relació amb una amiga
Hola, fa 4 anys vaig conèixer una noia i em vaig fer amic seu. Érem companys de classe i fins fa dos anys gairebé no ens parlàvem. Últimament parlem força i crec que m'estic enamorant d'ella i de fet, crec que ja ho estic. No sé que dir-li perquè tampoc és que ens fem molt i no em fa gaire cas. Perquè us feu una idea del físic x si tinc possibilitats jo sóc força guapo i més aviat baix (1,6m) i ella fa com jo i de cara és maca. Tinc possibilitats? I si és així què faig? Jo mai he tingut cap relació ni m'he liat mai (ella igual). Què li dic perquè s'enamori?

Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 22/10/2017 19:30

Hola!


A veure, primer de tot deixem algunes coses clares:

  • El físic no és l'únic atractiu d'una persona!
  • No pots fer res per "obligar" a ningú a enamorar-se de tu


Per tant, potser hauries de començar a parlar amb ella, tenir-hi converses, compartir moments, històries i bromes... i ja veuràs com evoluciona la cosa: si ella et segueix el rotllo, si mostra interès en tu.... 

Una vegada vegis la seva reacció, sabràs si és moment de començar a tirar algunes indirectes o bé començar a passar pàgina ;)


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: