Logotip de Adolescents.cat
Marta2003
Marta2003
Any: 2003
Comarca: Bages
Data: 18/10/17 21:56
Desesperada
Ajudeu-me sisplau. Avans (fa 2anys) en el meu millor amic li agradava, pero jo no estava interessada en ell. Ara, cada cop que estic amb ell sento una sensacio rar, diria que m'estic enamorant d'ell, el que passa es que ara diria que ja no esta interessat amb mi, ja que li agrada la meva amiga.
Aquest any a campaments, va ballar amb mi una lenta i amb la meva amiga no, estic feta un lio mental. Li agrado o no? Si és que no, com el puc atraure ni que sigui una mica? Va a la meva classe

PD: escriure l que sents, ey desfoga molt i pensar que et poden ajudar i que altres persones tenen el mateix problema que tu també. Gràcies!
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 22/10/2017 18:12

Hola Marta, 


Primer de tot t'he de confessar dues coses:

  1. Jo no puc endevinar què sent ell. Només ell ho sap
  2. No hi ha cap manera per atraure una persona. No hi ha cap vareta màgica. 


Però sí que et diré que intentis parlar amb ell i augmentar el vostre grau de confiança, les vostres converses i crear bromes entre vosaltres. Una vegada tingueu més intimitat potser serà moment de tirar algunes indirectes i veure com reacciona ell... si et segueix el joc, si no mostra interès... i potser t'ajuda a saber per on tirar ;)


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: