Logotip de Adolescents.cat
Jbcnt10
Jbcnt10
Any: 2000
Comarca: Vallès Occidental
Data: 05/10/17 13:44
Tinc problemes amb amigues..
Tinc 3 amigues que estimo molt ( les 3 per igual) i fa 3 setmanes em vaig enfadar amb una pk deïa que la deixava de banda, ens vem perdonar, fa dos dies, estava amb una de les 3 i s'havia enfadat amb l'altre i jo la vaig recolzar, en fi, ahir, hem van dir que es pensaven que preferia a una de les 3 ( ja els vaig dir que no) i hem sap molt greu pk crec que les estic perdent, que puc fer?
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 07/10/2017 12:13

Hola!


Sembla que les teves amigues estiguin entrant en competició per la teva amistat! Per què no proves de quedar amb totes 3 a la vegada i fer alguna cosa conjuntament?

És important que totes pugueu veure quines són les virtuts de cadascuna i que pugueu fer un grup molt sa on us doneu suport mutu i us accepteu completament. 

Proveu de fer un petit joc on cadascuna digui una cosa que admireu de les altres. Així us sentireu més unides, ja veuràs ;)


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: