Logotip de Adolescents.cat
Anonim
Anonim
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 03/10/17 13:10
Inquietuds
Aver, no se com dir-ho... Jo i la meva parella portem 4 mesos, estem molt contents tan jo amb ella que ella amb mi, i tenim clar el que volem, lany que be viurem junts amh un piset si podem, enfi no m'entretinc, el cas es que un dia de festa ens vam trobar la meva ex, es bisexual, i es van parlar i tal, ella i jo portavam una taja molt bestia, el cas es que no em preguntis com tenia la novia al costat i dun moment al altre debant al costat de la meva ex, el cas es que miro i estan donades de la ma i dic, per que us doneu de la ma? I rapidament la meva novia diu ostia i es deixan, pero amb aquell moment no lo vatg fer cas a la situacio, pro l'endema recordant allo em vatg rallar i moltisim i ho vam parlar i em va dir que no sen donaba compte de que ella li donava la ma... Jo me la crec i confio en ella pero es que us juro que segueixo rallat des de fa un mes amb el tema😭😭😭😭😭 i no li dic mes per que es pensara que desconfio de ella i pff... Em fot moltisim enserio, i ademun te una amiga bisexual que es veu que va calenta com una mona...😭😭 es que pff enserio necesito que em responeu, estic super rallat amb tot😭😭😭😭😭😭
Gracies😫
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 06/10/2017 14:03

Hola!


No acabo d'entendre què és el que et preocupa: que la teva parella li doni la mà a la teva ex? Tens por que la teva parella t'enganyi amb la teva ex?

Les relacions de parella es construeixen a partir de la confiança i si ella et diu que no se'n va adonar, l'hauràs de creure (a més, les vostres condicions físiques... tampoc estaven al 100%, oi?). 

Recorda una cosa: la teva parella seguirà sent atractiva per altres persones, però això no és un indicatiu que ella et serà infidel. D'acord?


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: