Logotip de Adolescents.cat
Anònima
Anònima
Any: 2001
Comarca: Gironès
Data: 09/09/17 21:53
Discoteques...
Hola tinc 14 anys i la meva mare no m'enten. Jo se que amb aquesta edad no es mol comú anar a les dicoteques. D'aqui poc fare 15 anys i bueno m'agradaria que la meva mare fos més flexible amb mi amb les hores entenc que a les 6 de la matinada no és hora per una noia de 15 anys peró nouse.. La meva mare diu que no confia amb els demés no amb mi .. peró igualment no se que fer la meva milor amiga em diu que ho fagi igualment és a dir que menteixi , però jo no sóc així. M'agradaria que la meva mare em deixes ... ajuda siusplau d'aquí poc totes les noies começaran a sorrtir i ami no em deixaran...
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 09/10/2017 22:08

Hola anònima!


Segurament seràs de les persones que et tocarà negociar amb els teus pares i arribar a acords que hauràs de complir estrictament. 

Parla amb la teva mare, demana-li les seves pors i busqueu solucions conjuntes: "i si ella et ve a buscar?"; "i si parla amb les mares de les teves amigues?"; "i si també ve la teva cosina gran?"...

Sigues original i deixa que la teva mare vegi que és important per tu! Cedeix tu també en alguns aspectes, mostra't serena i compleix amb les teves responsabilitats. Veuràs com, mica en mica, arribareu a un acord ;)


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: