Logotip de Adolescents.cat
Somiatruites
Somiatruites
Any: 2000
Comarca: Gironès
Data: 12/08/17 12:15
Estudis
Hola consultori,

El cas és que estic fent un estudi sobre com han anat evolucionant els problemes de salut i mentals al llarg del temps.
Ja que vosaltres esteu treballant en aquest àmbit, m'agradaria fer-vos unes preguntes relacionades amb el tema que us he comentat anteriorment. Us aniria bé respondre les preguntes? En el cas afirmatiu, com és que podria contactar amb vosaltres? O millor ho faig a través d'una altra consulta?

Moltes gràcies, feu molt bona feina tots plegats.
Alba Garcia
Alba Garcia
Data: 13/08/2017 18:54

Hola Somiatruites! 

Primer gràcies per valorar la nostre feina! Les noies del consultori de Alimentació estem especialitzades amb els trastorns de la conducta alimentària, i treballem per l'associació contra la anorèxia i la bulímia. Trobaràs molta informació a la pàgina web: www.acab.org 

El que pots fer, és trucar-nos a partir del setembre al 93 454 91 09 i busquem un dia que puguis venir a veure'ns i et respondrem a les preguntes que necessitis fer pel teu treball, o ho fem per telèfon :) 

Una abraçada!!!


Alba Garcia 

Psicòloga 

www.acab.org

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: