Logotip de Adolescents.cat
Maicalove26
Maicalove26
Any: 1998
Comarca: Barcelonès
Data: 07/08/17 18:49
Un noi està molt enamorat de mi i jo no
Hola, bueno fa com 3 messos que parlo amb un nen i bueno ens hem liat i tot i a mi al principi em feia molta il.lusió i m'agradava, igual que ara, però ell semblava que li agradès però no tant com a mi, però des de que ens vam liar que em diu que està super enamorat de mi, tota l'estona m'envia missatges tipo, ets l'amor de la meva vida, t'amo, no et deixaré mai. Em fa por perquè jo ni de lluny sento el mateix per ell i tampoc vull dir-li perquè em fa molta penaa pero és que nose... Per a mi és massa empalagòs i crec que m'estima massa i cada cop que em diu tots aquella textos d'amor cursis(cada dia) fa que m'agradi menys, sé que és extrany però és així... No sé que fer ja... Ajuda si us plau

Si donés la casualitat que el voleu publicar en anònim porfii :)
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 12/09/2017 17:49

Hola!


Sembla que ell està exagerant una mica els seus sentiments, no? És possible que senti que tu li agrades, però hi ha algunes frases que s'ha de vigilar a qui les dius. Per què no intentes parlar amb ell i demanar-li que no sigui tan intens? que intenti rebaixar aquest nivell de sentiment perquè t'està atabalant una mica?


A vegades cal comunicar-nos i explicar què volem i què necessitem perquè l'altra persona pugui reaccionar. Explica-li i espera a veure com ell respon. Si continua atabalant-te, hauràs de prendre una decisió. 


Una abraçada i bon inici de curs!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: