Logotip de Adolescents.cat
anònima
anònima
Any: 2001
Comarca: Maresme
Data: 06/08/17 18:58
No sé que fer!!!
Hola, aquests dies estic estiuejant en un poble al qual ha vingut un noi que m'ha semblat molt interesaant i m'agradaria coneixe'l més, però el problema és que té nòvia des de fa pocs dies. No sé que és el que he de fer. No és el primer cop que em passa, quan m'agrada una persona, automàticament, el que faig, en comptes d'apropar-me més a ella, m'hi allunyo, ja que sóc molt tímida. M'agradaria saber més o menys que és el que he de fer per lligar amb una persona. mersi
pd: no ho publiqueu plis
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 12/09/2017 17:30

Hola anònima, 


Primer de tot, si aquesta persona té parella.... potser no hauries d'intentar lligar amb ella, no creus?

Per altra banda, si vols apropar-te a una persona és important que mostris interès, que vulguis conèixer els seus gustos, les seves aficions i veure què teniu en comú. 

Parla una mica amb aquesta persona i observa com et sents... així podràs anar veient si continues tenint ganes de veure-la o no ;)


Una abraçada i bon inici de curs!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: