Logotip de Adolescents.cat
henry
henry
Any: 2001
Comarca: Vallès Occidental
Data: 06/08/17 14:56
Eliminar un mal amic, arriscar-me a perdre'n de bons
Tinc un amics, si se li pot dir així, que abans si que era realment amic meu. Un bon dia, fa gairebé 2 anys, va arribar a l'insti la primera noia de la que m'he enamorat. Poc després es va convertir amb la novia del meu amic. Jo no em vaig enfadar. Em va frustrar una mica, però només volia la seva felicitat. Va passar el temps. Jo vaig acabar bastant cremat, entre una cosa i altre ja que seguia sent amic dels dos però sentia certa cosa per ella. Finalment, al cap d'un any i poc, la vaig oblidar completament, ara ja només és una amiga. Ells segueixen junts, no són feliços, jo ho sé i ho veig, però segueixen junts. Fa cosa de mig any, vaig descobrir que el meu amic portava 3 mesos fent cibersexe amb una noia que tenim en un grup d'amics. (aquest grup esta format per el meu amic, la novia, l'amant i jo). La meva amiga es va sentir molt culpable així que va tallar la relació clandestina que tenia amb el meu amic. Jo me'n vaig adonar just llavors, vaig parlar molt enfadat amb el meu amic, però li vaig dir que no diria res, ja que no vull que la seva novia ho passi malament perquè és una persona molt fragil i això la mataria. Tampoc volia que l'amant (la meva amiga) sortis mal parada, ja que és bona noia i no va tenir gaire culpa de res, simplement s'havia deixat seduir. (espero haver-me explicat. He resumit un any i mig en un paragraf)
Ara fa ja 2 setmanes he descobert que lo de la meva amiga no va ser un accident casual, sinò que el meu amic va intentant seduir a amigues de la classe per fer cibersexe per Whatsapp i a gent que gairebé no coneix a través d'instagram. A més, ell és molt amic del meu germà gran també, i ha anat desbelant secrets intims meus al meu germà.
El problema està aquí. Vull enviar una mica a la merda al meu amic. Vull dir-li que m'ha fet mal masses vegades i que ja no ho aguanto més. El problema es que això significaria la disolució del grup, la seva novia segurament tampoc em parlaria (perque aquesta gent quan el seu novio no es parla amb algú fan el mateix), la meva amiga (la primera amant) es posaria molt trista per la disolució del grup, i tot i haver fet tot això el seguiria veient perque és amic del meu germà i tenen un grup de musica junts.
Ha sigut el meu millor amic durant molt de temps, no sé que passarà si el trec de la meva vida. Tinc molts altres amics, però em fa por quedar-me sol. D'altre banda, al setembre començo el batxi i coneixeré a gent nova.


Resumint, vull treure un pilar lleig del meu edifici, pero sense aquest pilar es pot ensorrar molta part de l'estructura. (ho dic com a metafora)

Espero que s'entengui el meu problema. Moltissimes gracies per ajudar-me. Sé que aquests consultoris triguen prop d'un mes en ser resolts, i segurament quan respongueu ja haure fet alguna cosa, pero siusplau, sigueu rapids.

Molts petons <3

P.D. Vull deixar clar que ja no estic enamorat de la seva novia. Sempre li tindré una gran estima pero no m'agrada. No vull que us penseu que això es un factor en la meva decició.
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 12/09/2017 17:19

Hola Henry,


Les relacions d'amistat evolucionen i canvien al llarg del temps. A vegades es consoliden i a vegades s'acaben distanciant o trencant. És important saber distingir en quin punt ens trobem i què volem fer: esforçar-nos per arreglar la relació o començar a passar pàgina. 


No és necessari que abandonis per complet aquesta amistat, sinó que pots obrir-te a altres persones, començar a fer altres activitats i deixar que aquesta amistat passi a ser menys freqüent. 


Una abraçada i bon inici de curs!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: