Logotip de Adolescents.cat
Ggpink
Ggpink
Any: 2000
Comarca: Maresme
Data: 05/08/17 17:08
Gràcies a un desconegut
Hola... Bueno vull comentar-te una cosa que em va passar fa poc i tho escric per aquí (tot i que nose si és el lloc adequat)
Doncs divendres 4 d'Agost vaig agafar el tren amb la meva mare i la meva germana petita a l'estació d'arc de triomf (això per situar). Llavors vam sentar-nos al banc a esperar al costat d'un noi jove, amb els cabells marrons, ulleres i un somriure preciós (aquesta última cosa ho se perque vam fer un comentari de que erem de poble i vas riure), a més anava amb una capeta i estava fent un treball, crec que algo relacionat amb esports. Total que vam pujar al tren direcció Mataró i ell es va sentar al costat de la porta i jo de manera que el pugués veure de cara. De tant en tant el mirava com treballava i les mirades es trobaven. Després vaig començar a jugar a paper, pedra i tisores amb la meva germana i ell reia de la situació ja que sempre la guanyava. Un cop descrit tot jo vaig baixar a vilassar de mar i només se que ell viu a cabrera o mataró, les úniques parades que quedaven. I tot això bé a que nose qui era pero em va fer sentir única i especial ja que no sóc una noia que busca mai mirades ni res sóc súper tímida i sempre evito el contacte visual, a més anava amb un super monyo al cap (super casual) per la calor i em va sorpendre que algú es fixes amb mi, ja que no passa casi mai. Llavors qui sap si escribint això el noi que em va animar ho pugués llegir, i donar-li gràcies pel seu càlid i preciós somriure.
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 07/09/2017 19:35

Hola!


Quina història més xula! A vegades hi ha persones que es creuen al nostre camí i que aconsegueixen un efecte màgic en nosaltres. L'Albert Espinosa els va batejar com a "grocs". 

Per altra banda et convido a convertir-te en un groc de tu mateixa, és a dir, en aconseguir que tu mateixa et facis sentir còmode, atractiva i segura ;)


Publico aquesta consulta a veure si estàs de sort i tens una resposta ;)



Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: