Logotip de Adolescents.cat
Avatar
Avatar
Any: 2002
Comarca: Osona
Data: 01/08/17 22:39
agobiament paternal
la veritat és que crec que tinc un problema. Cada vegada que m'obra un tiu m'ilusiono i començo a parlar amb ell. Quan aquest se'm declara dic que a mi tmb m'agrada i al final l'engego pk veig que no es veritat. el cas es que aquest cop si que m'agrada i els meus pares no em deixen twnir novio pk diuen que hiag d'estar centrada amb els estudis i treure bones notes. que puc fer? no vui anar en contra seva però...
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 06/09/2017 13:04

Hola avatar, 


Ves veient com et sents amb aquest noi, si és real el que sents i si et fa sentir bé. Llavors ja decidiràs com ho expliques als teus pares per tal que ho entenguin... Sé que ara se't fa un món, però si ells veuen que cumpleixes amb els seus "requisits" (no perdre hores d'estudi, seguir quedant amb les amigues...), acceptaran aquesta nova situació, ja ho veuràs!


El que és important és que tu siguis sincera amb ells, t'ho agraïran. 


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: