Logotip de Adolescents.cat
ivet23
ivet23
Any: 1999
Comarca: Maresme
Data: 30/07/17 23:24
necessito consell!
Hola!
L'altre dia estava amb amigues a una festa major, hi havia molta gent però va haver-hi una noia que em va cridar molt l'atenció, però clar, no vaig dir res. Mai he dit que m'agraden les noies també, i és que m'agraden molt poques, noies molt concretes nose. i aquella noia que em vaig trobar com unes tres vegades em va "enamorar a primera vista" i em vaig sentir molt malament per no poder dir-ho perquè sempre que passen nois que ens agraden ho comentem, totes ens hi fixem i ho passem bé i amb la noia aquella no vaig poder fer el mateix que amb la resta de nois amb els que ens haviem fixat durant la nit. Va haver-hi un moment que vam passar aprop de la noia que em va agradar i uns metres més endevant li vaig dir a una de les meves amigues que m'havia enamorat (no literal sinó que m'havia agradat una persona, ja m'enteneu) i em va dir, quin? i jo li viag dir "nose, estava per allà, després tornem a passar eh" i em va dir que si el veia la avisés i jo "si, si" (sabent que no ho faria) . Quan vam tornar a entrar vaig forçar passar per allà però ja no hi era. i vaig dir "estic buscant al meu nou amor" i una de les meves amigues em va dir que quin de tots (perquè com ja he dit, ja n'haviem seleccionat alguns) i no sabia que dir i vaig dir que era el que no havia vist.
Tot aquest rotllo només es perquè us poseu en la situació de lo malament que em vaig sentir de no poder mostrar el que sentia tal qual era. i culpa meva, perquè podria haver-ho fet perfectament i se que a les meves amigues els hi seria igual, però no volia tallar el rotllo en aquell moment. El cas és que em sento amb la necessitat de dir-li sobretot amb l'amiga de la qual vaig parlar d'aquella noia. i també estic en busca de la noia però no la trobaré en la meva vida em sembla i joder, em va agradar massa.
No se, em doneu algun consell pliis?
Gràcies
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 26/08/2017 12:40

Hola Ivet, 


Gràcies per la teva naturalitat! Crec que la teva amiga agraïrà que li expliquis aquesta situació. 

Agafa-la un dia i, quan estigueu tranquil·les li comentes que el teu "nou amor" no era un noi sinó una noia. Ja veuràs com la seva reacció et farà sentir millor i podreu disfrutar dels pròxims cops que sortiu de festa! i la podreu buscar ;)

Una abraçada i a gaudir dels últims dies d'estiu!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: