Logotip de Adolescents.cat
marga 310
marga 310
Any: 2000
Comarca: Priorat
Data: 29/07/17 19:47
Necessito ajuda per trobar-lo!
Hola, necessito que m'ajudeu a trobar un noi. El vaig coneixer la setmana passada a un viatge i sols se el seu nom, la seva edat i on viu (no es de Catalunya). Com ho puc fer per trobar-lo nomes amb aquestes dades? L'he buscat per les xarxes socials, pero nomes amb el nom, sense els cognoms, es molt complicat. Li he de dir que em vaig enamorar d'ell i que ara no el puc oblidar. No em vaig atrevir a demanar-li el seu número i ara ho estic pagant... Tinc molta por de no trobar-lo i no tornar-lo a veure mai mes. Sabeu d'algun lloc o alguna tecnica on el pugui trobar? Tinc tambe una fotografia d'ell i se com es diuen els seus tiets (nomes el nom tambe).
Gracies!
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 26/08/2017 10:03

Hola Marga, 


Doncs sembla una mica complicat... Potser a través de les xarxes o d'algun hashtag pots trobar-lo. Hauràs d'investigar una mica!

I si no el trobes.... hauràs d'arxivar-lo a la teva memòria com "el noi misteriós" i continuar avançant a la teva vida. 

Sento no ajudar-te més, però no hi ha cap manera "legal" per localitzar-lo que no sigui a través de les xarxes socials i els amics o connexions en comú. 


Una abraçada i a gaudir dels últims dies d'estiu!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: