Logotip de Adolescents.cat
ABC
ABC
Any: 2002
Comarca: Osona
Data: 23/07/17 23:34
¿? x2
El meu pes es de 49kg aproximadament i la meva altura de 1.68 mes o menys, se que estic luny de estar massa prima. Ni en aquella epoca ni ara ha passat res que hagi pogut provocar-ho, tan sols ha passat i no se el per que.
Carlota López Ballestar
Carlota López Ballestar
Data: 24/07/2017 11:14

Bon dia guapa!

Gràcies per respondre tant ràpid. Si mirem el teu pes i la teva alçada veiem que està en la franja del pes insuficient, Penso que si tu dius que estàs lluny d'estar massa prima és que pot haver-hi certa distorsió corporal, és a dir que et veus menys prima del que realment estàs. 

Com et deia l'altre dia crec que seria important que vagis al metge i si voleu podeu venir aquí i en parlem en calma a partir de setembre.

És important que intentis pujar una mica de pes, intenta seguir les pautes que vaig comentar-te.

Una abraçada

Carlota López Ballestar
Psicòloga



--

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: