Logotip de Adolescents.cat
anonymus12
anonymus12
Any: 2004
Comarca: Bages
Data: 14/07/17 00:29
NO PUC MÉS
Hola, a mi lo que em passa es que hi ha una nena que no sé si està gelosa o li donem ràbia perquè sempre insulta al meu grup i a mi. Tot va començar quan a la nostra escola ens van desplaçar ja que no té ESO, i vam anar a parar a una altra escola. A mi ja m'havien avisat de que aquella nena es creia molt guai, molt popular i insultava a qui no li queien bé o qui li feia ràbia. Lo que passa es que el dia que vam anar a visitar l'escola, no la vem ni saludar, jo en aquell moment pensava que ella no sabia ni que existiem, però al començar l'estiu, amigues meves em van dir que ens anava insultant, que s'inventava coses bastant greus sobre mi... Sobretot la pren molt amb mi. Jo he parlat amb un molt amic meu, ja que coneix més personalment a la nena, i li he dit que li digui que pari, que s'està inventant coses que no són veritat... I una cosa de la que m'he fixat, és que quan estic parlant una bona estona amb aquest nen, o quan quedem i ella hu veu, es comença a inventar més coses... Seràn gelos?? Que més puc fer? Es què no puc més. Gràcies
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 20/07/2017 16:26

Hola anònima, 


Ostres! quina situació més estranya, no? Que algú que no et coneix i ja et critiqui? 

Per què no proves de quedar amb ella i parlar-hi? Potser també ha malinterpretat alguns gestos o accions teves i fins que no en parleu no solucionareu aquests mals entesos. Com ho veus?

Si després de provar amb el diàleg continua amb la mateixa actitud... serà qüestió de no fer-ne cas i confiar que la gent que et coneix sabrà diferenciar la veritat d'un rumor, no creus?


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: