Logotip de Adolescents.cat
Anònima21
Anònima21
Any: 2002
Comarca: Gironès
Data: 13/07/17 22:31
Amor d'Instagram
Hola adolescents !! Bé tinc un problema nose si això és exactament un problema de psicología . El cas és que ja fara una setmana que vaig començar a parlar amb un noi de 19 anys de França . Fa poc la meva mare és va enterar i no li va fer cap gràcia perquè no se segur si es un noi de 19 anys com ell diu i tot allò. El cas és que m'han obligat a bloquejarlo i a perdre el contacte amb ell ... Jo m'estava començan a "pillar" d'ell , es cert que no el coneixo mol pero em parlava molbe i ... em va començar a agradar ... el cas es que el trobo a faltar i l'estimo no se que fer ... ajuda siusplau!!

Gràcies !! Per la feina que feu !!
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 20/07/2017 16:23

Hola anònima, 


Ostres! Era una història complicada: la diferència d'edat, l'idioma, el canvi de país, la distància... És veritat que si parles sovint amb una persona li agafes carinyo i és possible que ara el trobis a faltar. 

Intenta dedicar aquest estiu a cuidar-te una mica, a gaudir de les teves amigues, a passar estones amb la teva família... i veuràs com mica en mica aquesta enyorança es farà una mica més petita. 

I... qui sap? potser els vostres camins es tornen a creuar ;)


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: