Logotip de Adolescents.cat
hola
hola
Any: 2003
Comarca: Baix Llobregat
Data: 11/07/17 12:32
URGENT
Estic grassa, oi?
Peso 65kg i medeixo 1,60cm, oi que vist així no quadra?
Laura Medrano
Laura Medrano
Data: 12/07/2017 16:37

Hola!

Gràcies per escriure'ns al consultori. La veritat és que ens faria falta més informació per poder-te orientar ja que només amb aquestes dades no podem donat-te una informació gaire exacta. El pes depen de molts factors: alimentació, esport, constitució física, estil de vida, metabolisme, genètica,... així que per poder-te recomanar una o altra cosa, necessitariem saber més informació sobre tu. Només sabent el pes i alçada, si que pensem que potser hauries de demanar assessorament al teu metge o metgessa i que et doni pautes per canviar alguns dels teus hàbits.

En el cas que pensis que has de perdre pes, el nostre consell és que ho facis amb el control i la supervisió del teu metge i per suposat, que en parlis amb els teus pares ja que si és algo que et preocupa, estaria bé poder-hi començar a treballar, sobretot per un tema de salut de sentir-te millor amb tu mateixa.

Un petó,

Laura Medrano Puigdollers
Psicòloga
www.acab.org 

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: