Logotip de Adolescents.cat
hola
hola
Any: 2004
Comarca: Bages
Data: 10/07/17 13:25
Pes i alçada
Tinc gairebé 13 anys, peso 48 kilos i medeixo 1,58 aprox. És normal?

Moltes gràcies!
Laura Medrano
Laura Medrano
Data: 10/07/2017 14:47

Hola!

Gràcies per escriure'ns al consultori. Quan ens preguntes si és normal suposo que et refereixes a si el teu pes és saludable, no? Bé, segons el que ens dius que mesures, el teu pes està totalment dins el que es considera que és un pes saludable, tot i que per ser exactes només amb aquesta informació no podem saber del cert com estàs ja que el pes saludable d'una persona no només depen de l'alçada sinó que l'alimentació, l'esport, la constitució física, l'estil de vida...tot això són factors que també influeixen en el pes d'una persona.

El meu consell és que si tens dubtes sobre això, aprofitis i la pròxima vegada que hagis d'anar al metge, li ho preguntis. Ell/a sabrà donar-te una resposta més exacta perquè tindrà el teu historial. A grans trets el que nosaltres podem dir-te és que segons la teva alçada sí que tens un pes saludable.

Esperem haver-te respost el teu dubte. Una abraçada,

Laura Medrano Puigdollers
Psicòloga
www.acab.org


Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: