Logotip de Adolescents.cat
The best
The best
Any: 2001
Comarca: Noguera
Data: 08/07/17 15:37
Ajuda, enamorament!!
Algunes vegades vaig a sopar amb els meus pares en un bar. El "problema" és que crec que m'estic enamorant de la cambrera. Intento passar cada dia per davant d'on treballa per únicament poder-la veure. Quan parlo amb ella m'agrada molt i desitjo que no s'acabi mai. Sempre penso en ella, vull parlar amb ella constantment.
Jo també sóc una noia i fins ara m'agradaven els nois però des de fa un temps crec que m'he enamorat d'ella. El que realment sento és enamorament, o solament admiració? Sóc bisexual?
Moltes gràcies per la feina feta
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 13/07/2017 16:01

Hola bonica!


Doncs no ho podem saber! Això ho hauràs de descobrir tu! De moment sembla que aquesta noia t'ha atret i tens ganes de conèixer-la més profundament. Intenta parlar amb ella o aconseguir el seu telèfon, així podreu veure'us o parlar fora de l'entorn laboral i comprovar si et continua agradant...

Tu mateixa ja aniràs veient si aquesta atracció és física, si és admiració o bé si comporta enamorament... a vegades necessitem un temps per reconèixer els nostres propis sentiments. 


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25


Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: