Logotip de Adolescents.cat
Lyn
Lyn
Any: 1999
Comarca: Maresme
Data: 03/07/17 21:44
els meus pares em compliquen tot
Hola... Sóc una noia de 18 anys que sempre ha sigut molt aplicada a l'escola. No tinc cap amic de classe ni cap amiga ja que vaig camnviar-me d'escola (abans anava a Blanes i ara vaig a Calella), el primer curs vaig fer tecnologic i al segon any vaig fer humanistic i la gent era una altra.
Només em comunico amb gent d'internet, aficionada al manga, l'anime i els videojocs. He quedat algun cop amb algun noi d'internet en el Saló del manga o en la Japanweekend però no ha sortit bé.

La cosa es que, desde fa 10 mesos, vaig coneixer al meu novio per un videojoc de l'ordinador i em quedat en persona moltes vegades durant aquests 10 mesos. (Quedávem quan podiem, perque ell és de Barcelona i jo de Blanes, només ens veiem dissabte i diumenge al matí durant les classes).
Ara que són vacances d'estiu i he aprovat el TDR, totes les assignatures i no treballo, tinc temps lliure per divertir-me i quedar amb el meu novio. L'únic problema és que els meus pares no volen que quedi amb ell. Només volen que quedi els dissabtes i diumenges. Volen que estigui de dilluns a divendres a casa, sense sortir a cap lloc, tampoc em deixen donar una volta jo sola, o anar a la platja. No em deixen quedar amb amics d'internet ni res, i molt menys amb el meu novio.
No entenc per què no em deixen sortir de casa, no entenc per què no em deixen quedar amb el meu novio ara que tinc festa tots els dies, prefereixen que m'avorreixi sola a l'ordinador sense sortir.

Què puc fer?
Si us plau necesito alguna resposta...
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 08/07/2017 11:14

Hola Lyn, 


Quan els pares reaccionen d'aquesta manera és important que intentem descobrir quin motiu hi ha al darrera. Per què creus que els teus pares no et deixen quedar amb la teva parella? De què tenen por?

Potser necessiten conèixer-lo una mica per estar més tranquils? Potser podeu quedar a Blanes en un lloc públic? Parla amb ells i busca opcions per intentar arribar a un acord ;)


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: