Logotip de Adolescents.cat
star002
star002
Any: 2002
Comarca: Osona
Data: 03/07/17 10:18
GRUP D'AMICS
Mol sovint hem passa que quan per exemple: avui una persona es la meva millor amiga, despès potser al cap una setmana la odio fins a no voler estar amb ella, fer-li la vida impossible...
Es normal això?
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 08/07/2017 11:02

Hola star002, 


El que expliques és una característica de l'adolescència: les emocions i els sentiments s'intensifiquen!

Què vol dir això? Doncs que podem arribar a sentir un amor molt gran per una amistat i que, de cop, per algun malentès o alguna decepció, passi a ser la persona més odiada.

Jo et recomano que no facis cas d'aquests sentiments i intentis relativitzar-los: ni sou tan amigues ni l'odies tant! I pensa una cosa: l'amor i l'amistat de veritat són tranquil·litzadors, et fan confiar en l'altra i no et fan patir... això potser t'ajuda a valorar les relacions que tens ;)


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: