Logotip de Adolescents.cat
1234567890
1234567890
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 30/06/17 13:07
Contnuacio
Torno ha ser jo.
http://www.adolescents.cat/consultori/ampliacio/49135
Be, es que ja faig esport. De quasi tot el cos. Futbol.
Pero bueno. Ee que me d estimar i que les cames ño son tot. Pero el que mes em "preocupa" es la meva autoestima. Que faig?
Be tampoc es que tingui gaires ganes d estimsrme, pero em fa por le que pugui passa si no m estimo ni que sigui una miqueta a mi.......
Mersi. Per tot
Carlota López Ballestar
Carlota López Ballestar
Data: 03/07/2017 11:58

Bon dia guapa!

Com saps és un tema que em parlat moltes vegades en altres missatges. Sabem que no et sents massa segura de tu mateixa i que possiblement tinguis una baixa autoestima. Per això et vam comentar que podria anar-te molt bé anar a un psicòleg per poder parlar de totes aquestes coses i que et doni eines per estimar-te i acceptar-te tal i com ets. Això és el més important i creiem que t'aniria molt molt bé.

Una abraçada

Carlota López Ballestar

Psicòloga



Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: